Нападателят Лукас Мартинс описа трансфера си в Берое като стъпка напред в кариерата. Той подписа със старозагорския клуб в началото на месец юни, а преди това игра за отборите на Арда и Царско село. 

"Щастлив съм, че съм в този голям отбор и ще направя всичко възможно, за да помагам на Берое", заяви той в интервю за клубния уебсайт. 

"Всяко дете иска да бъде футболист. Аз започнах от футзал, а на 7 преминах на истински терен. На 12 вече имах клуб, а на 17 започнах да играя при мъжете в Тигрес до Бразил. Бях там до 22 и след това преминах в Рио Бранко. След това дойдох в България да играя в Арда, където се задържах три години. След това бях една година в Република Корея и се завърнах в България, в Царско село. Сега вече съм в Берое. Това е добър шанс за мен, тъй като харесвам организацията и условията в клуба. За мен това е стъпка напред. 

"Амбициран съм да вкарвам голове, да помагам на отбора и да го изведем до мястото, което искаме. Екипът също е отличен. Има опитни, има и млади момчета. Вярвам, че ще печелим много мачове. За да постигнем това, трябва да работим много".

Снимка: beroe.bg