Отборите на Ботев (Враца) и Етър се изправят в решителен бараж за влизане в efbet Лига. Двубоят е тази вечер от 20,00 часа на стадион “Александър Шаламанов”. 

Срещата се очаква да бъде посетена от много фенове на “виолетовите”, като от клуба са организирали безплатен транспорт. 

Ботев излиза като фаворит в мача, което означава и по-голямо напрежение в редиците на врачани. Наставникът на търновци Веселин Великов няма да може да разчита на двама от най-опитните си играчи - Даниел Младенов и Здравко Илиев. 

И двамата асове не се качиха на автобуса за София. Извън сметките на Великов са също Георги Александров и Николай Янков. 


“Трябва да направим всичко възможно да победим и да се върнем в елита. Баражът е само в един мач и шансовете са равни. Напрежението е повече в Ботев (Враца), който иска на всяка цена да запази мястото си в елита. 

Разбира се, напрежение има и при нас. Всички са на линия, освен трайно контузените Здравко Илиев, Георги Александров, Дани Младенов и Николай Янков. Ще направим всичко възможно, за да спечелим”, заяви преди мача старши треньорът на търновци Веселин Великов.

Съставът на Ботев Враца завърши на предпоследно място в крайното класиране на efbet Лига и не успя да си осигури сигурно оставане в елита. Врачани ще трябва да минат през баража, за да си гарантират елитен статус и за следващия сезон, което е голямата цел пред тима.

Вероятни състави

Ботев (Враца): Костов, Христов, Соарес, Миланов, Николов, Бауренски, Георгиев, Фераресо, Ивайлов, Ненов, Переа. 

Етър (Велико Търново): Хр. Иванов, Дичев, М. Иванов, Пехливанов, Станев, Райков, Ивей, Тодоров, Фелипе, Апостолов, Кнежевич.

Хапни като шампион с безплатна доставка от Takeaway.com!