Бившият министър-председател Бойко Борисов заяви пред камерата на Sportal TV, че собственикът на ЦСКА - София Гриша Ганчев е видял само добро по време на неговото управление. Борисов говори след като спечели шампионската титла при ветераните с Витоша (Бистрица). Лидерът на ГЕРБ не пожела да отговори на въпрос за ставащото в Българския футболен съюз, а се обърна към своите симпатизанти и им каза, че ще спечели първото място на предсрочни избори, каквито прогнозира да има.

"Искам да поздравя колегите от Локомотив (Пловдив), играха много силно цял шампионат. И на полуфинала Спартак (Варна) бяха много силен отбор. И най-хубавото е, че така пенсионери се събират и ритат. А пък нивото на някои не е по-лошо от професионалния футбол. Всеки обед тренираме - другите обядват, а ние тренираме. 

Не съм слушал интервюто на Гриша Ганчев и не ме интересува. На тях всеки някои друг им пречи - и срещу Левски, и срещу Лудогорец. Не съм го слушал, но той само добро е видял от нас. Само добро. Северна Македония? По екип няма да говоря, за спорта им отговорих, за другите - живи и здрави. Тази година на предсрочните избори ей така ще вдигнем купата за първото място", заяви Бойко Борисов. 

Снимка: Булфото