Нападателят на ЦСКА 1948 Галин Иванов даде оценка на своето представяне и на представянето на отбора през сезона. Той говори пред предаването “От дузпа в тъч” по Sportal TV и призна, че в началото на юни ще има преговори с ръководството за нов договор.

“В момента не съм в България, по работа съм в чужбина. Моята лична оценка за себе си е добра, може и по-добре винаги. Може би “Добър 4” бих дал за отбора, доста колебливи игри, но накрая започнахме да се изпотяваме и да взимаме важни точки. Накрая стана един фаул, който няма какво да коментирам. Много се говори за това, не искам да навлизам в интриги. Няма смисл кой какво е казал, не успяхме да се класираме за бараж. Това е в миналото, гледаме напред.

Съгласен съм, че слабият старт определи края на сезона. Не може от 6 мача да вземеш 1 точка, но имахме футболисти, които дори “Б” група не бяха играли. Даде им се шанс и се видя, че не са готови. Може би имаме вина и ние по-опитните. Надявам се повече да не се случват такива неща.

Не съм разговарял с ръководството, разбрахме се като се прибера началото на юни да седнем и да видим. След юни месец ще се знае дали ще остана. Моето желание е да играя на високо ниво все още в “А” група. Шегувам се, разбира се, че ако се разберем, бих останал, но имам и други предложения.

Господин Пенев е в топ 5 най-добрите треньори в България. Има какво да науча от него. Не съм сигурен какво се случва там. Ще видим дали ще разберат, два тежки характера. Има какво да науча от него, не съм работил с него”, заяви Иванов.

Хапни като шампион с безплатна доставка от Takeaway.com!