Националният волейболен отбор на България за младежи до 22 години победи Унгария с 3:0 гейма в мач за престиж на европейската квалификация в София. Младите "лъвове" загубиха шансове за Европейското първенство, но зарадваха феновете с категоричен успех. Националът Денис Карягин, който същевременно е част и от мъжкия национален отбор заяви, че тимът е играл за публиката в залата и всички волейболни фенове.

"Първо искам да се извиня на всички, че не успяхме да се представим добре срещу един отбор, който не ни превъзхождаше толкова много. Направихме си изводите и си казахме, че трябва да излезем за публиката в залата и волейболните фенове. За тези, които са дошли да ни подкрепят, за което им благодарим. Надявам се, че днес не сме ги разочаровали."

"Срещу Франция загубихме основно на три елемента - сервис, слабо посрещане и на блокада. Те ни надиграха. Сами сме си виновни, защото не успяхме да покажем нашата игра."

"В мъжкия национален отбор са повикани най-добрите играчи. Радвам се, че съм там и ще продължа да се трудя и да давам всичко от себе си. Преходът между двата тима е труден, защото юношеският волейбол е различен от мъжкия, но се справям. Надявам повече млади състезатели да направят този преход."