Ръководството на ПФК Локомотив продължава с изненадите за шампионите от школата на “черно-белите”. Набор 2006 с треньор Васил Гърков триумфира преди броени дни в Зоналната група при юношите младша възраст, като “черно-белите” бяха зарадвани със специална вечеря.

Лично Димитър Илиев и Илко Пиргов посетиха шампионите, като те донесоха и голяма торта за юношите. Двамата поздравиха момчетата и им пожелаха да видят поне 5-6 човека от тях в мъжкия отбор в най-скоро време.

Подаръци получи треньора на набор 2006 Васил Гърков – както от ръководството на клуба и от Sport Depot.

Вижте снимки и видео:

Децата от набор 2012, които в неделя спечелиха първото издание на турнира “Ние сме Пловдив”, организиран от The Magic of Plovdiv, получиха специална изненада от ПФК Локомотив.

Ръководството на клуба демонстрира уважение към децата в школата и осигури специална торта за “черно-белите” таланти, както и по един шал за всеки състезател, лично връчен от футболистите от първия отбор.

Александър Томаш и част от неговите възпитаниците поздравиха малките играчи за успеха и им пожелаха още такива, защото те са бъдещето на Локомотив!

Подаръци получи и треньора на набор 2012 Андриан Чернев – както от ръководството на клуба, така и от нашите партньори от Sport Depot.

Празненството не мина и без много настроение, усмивки и “черно-белите” песни!

Вижте видео и снимки: