Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира ситуацията в тима и битката за третото място. След загубата от Левски на “Тича” той обяви, че Влатко Дробаров и Пабло Гарсия може да си тръгнат. 

“Нека да минат и последните два мача и ще видим как са нещата. Да, договорите на Дробаров и Гарсия изтичат, но ние разговаряме с тях за нови контракти. Те обаче имат предложения и от други клубове и може и да не останат. Двамата са професионалисти и съм сигурен, че до края на кампанията ще дадат ссто процента от себе си да ни помогнат. Дробаров почти сигурно ще продължи в чужбина. Има и други, които може да напуснат при добри оферти. Сигурното е, че имаме два мача до края, които са важни, и след това ще се решава. Сердюк има договор с Черно море за още една година. Да, има интерес към него, но все още няма конкретна оферта”, сподели Илиев пред “Тема Спорт”. 

“Не съм изгубил надежда за третото място, но съм леко обезкуражен. До момента и срещу Ботев (Пловдив), и със Славия, и сега с Левски губим точки, които можеше да спечелим. Но това е футболът, понякога късметът не е на твоя страна”, добави специалистът.

Възползвай се от безплатна доставка от Takeaway.com в дни с мачове от Шампионска лига. Поръчай тук.

Снимки: Sportal.bg