Крилото на Барселона Ансу Фати днес или утре трябва да вземе решение как да процедира с контузията си в двуглавия мускул на лявото си бедро, пише “Мундо Депортиво”. За това говори и наставникът Чави Ернандес на пресконференцията си преди мача с Алавес.

Опциите пред младия футболист са две - консервативно лечение или операция. Именно заради втория вариант Фати бързо трябва да направи своя избор. За целта днес е предвидена среща между него, семейството му, медицинския щаб и хора от клубното ръководство. Смята се, че в Барселона предпочитат операцията, но самият играч не напълно убеден в нея. Причината е, че той се подложи на цели четири интервенции, за да се възстанови от травмата си в лявото коляно, която го извади от терените за почти една година.

View this post on Instagram

A post shared by Ansu Fati (@ansufati)

Междувременно, самият Фати коментира настоящата си травма с публикация в Инстаграм. “За съжаление, дойде моментът да преживея най-лошата част от футбола, но никога няма да се предам! Много благодаря за вашите съобщения на подкрепа и обич! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ????????”, написай той към снимката, която качи в социалната мрежа.