Ангел Здравчев

 

Един от най-добрите футболисти на Борислав (Първомай) Ангел Здравчев ще подсили претендента за промоция в Трета Лига Саяна (Хасково).

27-годишното крило Започва да тренира футбол през 2001 г. в школата на Марица (Пловдив), а първият му треньор е Ангел Тосев. Същата година се мести в школата на Ботев (Пловдив) където прекарва следващите 6 години. След това минава и в академията на Литекс (Ловеч). Има мачове и за националния тим на България до 17-години. През последните няколко сезона Здравчев бе играч на Борислав. Освен с таланта си Здравчев е известен и с буйния си нрав по терените.

С привличането на Здравчев селекцията на обединения тим на Горски извор и Хасково за пролетта е приключена. Припочняме, че наскоро на Ямача си осигуриха услугите на игралия и в Ботев Пловдив нападател Димитър Алексиев.

Първата тренировка на Саяна е насрочена за 19 януари. Треньорът Живко Желев планира първата контрола да е на 15 януари срещу Розова долина в Казанлък. След това отборът ще бъде на 10-дневен лагер в Хасковските минерални бани.