Легендата на Локомотив (Пловдив) Георги Василев подкрепи капитана на клуба Димитър Илиев в труден за него момент. Както е известно, двукратният Футболист №1 на България понесе много критики, след като изпусна дузпа за България при загубата от Литва с 1:3 в световната квалификация във Вилнюс.

„Знайни и незнайни герои опитват да критикуват Митко в последните дни, но нека да не се изказват неподготвени, след като повечето от тях дори не знаят от коя страна се рита топката. Само този, който не е бил дузпа, той не е изпускал. Най-големите играчи и най-големите легенди във футбола са пропускали дузпи. Не вярвам обаче този пропуск да се отрази на Митко. Той е силен характер и е непукист. Отделно е умно момче и мислещ футболист. Зная го, защото му бях първия треньор. Запомнете от мен – Митко ще бие дузпи и занапред, и ще ги вкарва“, заяви за Nostrabet.com легендата на Локомотив Пловдив.

„За мен е вън от съмнение, че Димитър Илиев ще приключи кариерата си в нашия клуб. Искат го постоянно чужди клубове, от Турция, откъде ли не. Но той много обича Локото, много обича семейството си, има и малко детенце, така че няма да мръдне от Пловдив и „Лаута“. Късметлии сме ние, локомотивците, че гледаме най-доброто от Димитър Илиев през последните години и му пожелавам още дълго да ни радва“, завърши Георги Василев, който е втори по мачове и трети по голове в историята на Локомотив.