Треньорът на Осиек Ненад Биелица коментира отпадането на тима си от ЦСКА в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Той съжали за пропуснатите положения от неговия отбор. Според него причината за отпадането е най-вече представянето на хърватския тим в първия мач.

„Поздравления за ЦСКА, но и на моите момчета. Играхме добре, но това не беше достатъчно, за да преминем в следващия кръг. Бяхме по-добрият отбор на реванша. След гола имахме още няколко положения, но топката не искаше да влезе. Техният вратар се намеси в много ситуации и направи страхотни спасявания. Не може да се каже, че заслужаваме да продължим напред след представянето ни в първия мач“, заяви Биелица.

Съперникът не ме изненада. Проблемът е, че ние не се възползвахме от положенията си. Яд ме е за начина, по който ЦСКА откри резултата. Това беше подарък от наша страна. Все пак попадението на българския отбор беше заслужено. Греъм Кери много ми харесва като футболист“, допълни треньорът на Осиек.

„Не искам да коментирам съдията. Накъсването на играта е част от играта. Работа на рефера е да реши дали да наказва футболистите. И двата отбори сме от Балканите. Ако беше обратната ситуация, щяхме да си говорим същото. ЦСКА игра добре и в двата мача, а ние само в единия", завърши 49-годишният специалист.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа