Христо Крушарски

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски логично беше много щастлив след снощния успех на неговия тим с 3:0 над Царско село. Бизнесменът призна, че ще почерпи всички играчи с бира, като разрешение за това е дал наставникът Бруно Акрапович. Крушарски каза и интересни неща за амбициите на черно-белите.

„Момчета, ще ни забавите. Трябва да идем да купим бира, за да напълним рейса, че футболистите са изморени и жадни. Аз първо питам Акрапович, след това питам тях. Тук си има ред. Мисля, че си заслужиха. Крушарски дава толкова пари, колкото има. Ето, сега имах два лева и им ги дадох за премия. Само за пари се говори в тази държава. Никой не говори за работа. Ние вършим работа, ама пари нямаме“, заяви Крушарски пред журналистите на излизане от „Арена Царско село“.

„Ако станат първи и играят така, съм оставил едни пари. Скрил съм ги в дюшека. Ще го разпоря и ще ги вземат. Ако не ги вземат, ще ми останат за старини. Винаги съм ненаситен и искам да сме първи. Играем мъжки. Искам да играят така, както играха днес, а не както в мача с Арда. Щом има игра и радват феновете, значи е добре“, каза още босът на Локомотив (Пловдив).