Трима от "Левски" освен съотборници са и роднини, но преди всичко близки приятели. Става въпрос за капитана на "сините" Живко Миланов, вратаря Николай Михайлов и нападателя Валери Божинов.

Тримата ще имат прекрасен повод да се съберат на една маса извън терена в близките дни. 34-годишният Миланов и съпругата му Бисера ще празнуват 9 години от сватбата си на 30 май. Щерката на Борислав Михайлов и защитникът на "сините" са щастливо семейни с двама синове. Хубавото е, че тогава сезонът на отбора ще е приключил. На 28 май е последната среща, когато "Левски" по всяка вероятност ще трябва да играе бараж за Европа срещу "Етър" или "Славия". Живко Миланов бе избран за играч на мача в дербито с "Лудогорец", завършило 1:1 в Разград. Той отбеляза чудесен гол от пряк свободен удар.

Миланов е зет на Ники М. и двамата са в отлични отношения. В същото време синът на Боби Михайлов е втори баща на щерката на Валери Божинов от брака му с Николета Лозанова. Тя от своя страна е първа приятелка с любимата на Божигол - Биляна Дол. Трите близки семейства често се събират за вечеря и не пропускат да отбележат заедно рождени дни на децата. Единствено Николай Михайлов все още не е ставал татко, пише "България Днес".