Националът Кирил Десподов ще може да играе срещу Сутиеска. Двубоят от първия квалификационен кръг на Шампионската лига е на 5 юли от 20:45 часа на стадион “Хювефарма Арена”. Това ще е и първият официален мач на “орлите” за новата кампания. Десподов имаше лека травма, заради която не взе участие в нито една от контролите до момента. Лекарският щаб обаче е дал зелена светлина на Анте Шимунджа, че може да го използва. Предстои да видим дали това ще се случи. По-вероятно е Десподов да е резерва, но да получи игрови минути през второто полувреме. 

От днес билети за срещата с черногорския шампион се продават и на касата на улица “Васил Левски” в Разград. Цените на билетите са следните: сектор В - блокове, 1, 2, 5 и 6 - 10 лева; сектор В - блокове 3 и 4 - 15 лева; трибуна “Моци” - 8 лева. 

Официалната тренировка на Лудогорец преди домакинството на Сутиеска ще е в понеделник от 10:00 часа на базата “Гнездо на орли”. В 13:30 часа пък треньорът Анте Шимунджа и капитанът Антон Недялков ще дадат пресконференция.