Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков разкри какви са приходите и разходите на "сините" от месец март насам. Адвокатът посочи точните суми, които клубът е платил, за да няма проблеми с лиценза и картотекирането на нови състезатели.

"Завършихме селекцията на клуба преди да започнем подготовката ни. Толкова е просто и се чудя защо не е ставало преди. Качествени, но евтино взети играчи мисля, че имаме конвертируем млад отбор и вярвам, че ще постигаме още по-добри резултати. Не сме готови за титлата, но ние и за купата не бяхме готови. Предстои ни много хубав мач. Мисля, че ни се падна най-добрия възможен противник. Да, фаворит е ПАОК, но аз не мисля, че са чак такъв. Предстои да видим. При всички положения ще има футболен празник.

За периода от март до сега има приход 5 997 432 лв. Билети на мачове, клубен магазин, абонаментни карти, тв права, реклама.

Разходи основно перо обезщетения на стари задължения 5 765 409, 02 лева. 278 хил лева - бивши треньори. 305 хил. лева Насиру. Макрон - 25 000 лв", каза Ивков.