Станимир Димитров - Марица

Офанзивният футболист на Марица Станимир Димитров измина дълъг път до пълното си възстановяване от тежката контузия, която получи.

През втория полусезон в Югоизточната Трета лига той скъса предна кръстна връзка, но въпреки това отборът не се отказа от него и той се възстанови напълно към края на миналата кампания, като успя да играе и в няколко мача за тима си.

29-годишният футболист силно се надява, че новият сезон ще бъде много по-добър за него и си пожелава най-вече здраве, тъй като вярва, че всичко друго ще си дойде на мястото.

„Сега е момента да благодаря на хората от Марица, че не се отказаха от мен в този тежък момент, когато скъсах предна кръстна връзка по време на сезона в който влязохме във втория ешалон. Треньорите и шефа на отбора ме задържаха в много труден момент и не се отказаха от мен за което им благодаря искрено“, обяви пред Football24.bg Димитров.

„Възстановявах се почти година, но с много труд успях да си върна физическата форма и в момента най-важното за мен е да бъда здрав“.

„Вярвам, че през новия сезон отборът на Марица ще се представи по-силно от миналата кампания, защото запазихме почти целия си колектив от миналата година и ще сме по-добри. Аз лично съм на 100% готов и искам да си върна мястото в основния състав и да помогна на отбора за класирането ни в топ 5 през новата кампания. Ще се реванширам за човешкото отношение с голове и асистенции. Вярвам, че с добри изяви това може да се случи, а защо не и да сме по-нагоре, ако е рекъл Господ“.