Изпълнителният директор на Левски Павел Колев и представителя на "Палмсбет" Лъчезар Николов дадоха пресконференция на "Герена". На нея стана ясно, че от 1 декември т.г. договорът за рекламно партньорство между клуба и букмейкъра е предписан. Колев разясни, че на дербито с ЦСКА-София "сините" ще излезят с логото на компанията на ръкава.
"За нас е удоволствие да анонсираме удължавеното на нашето партньорство. Не беше толкова отдавна, когато благодарих на Палсбет в тежки времена за българската икономика, те изчакаха падането на първата карантина, подписахме договорът, който е до края на тази година. Обсъждахме да продължим партньорството си, договорът вече е подписан, с продължителност за 1 година е. Очевидно това партньорство е дало добър резултат, и двете страни са доволни. Надявам се пречките да организираме заедно събития и дигитализация на Левски да отпаднат", заяви Колев.
"Финансовото ни положение съществено ще се подобри, тази помощ ни е нужна, но не идва безплатно. Левски е доказал своята мощ през годините. Мисля, че сме на прав път. Не бих нарекъл този договор дългосрочен, но Палмсбет е от най-ценните ни патрньори, защото ни помогнаха в много тежък момент. Факт е, че новият договор е с по-добри условия от предишния, затова логото се появява на фланелките. Това ще е на мача с ЦСКА-София. Не бих искал да коментирам темата за нови играчи. Очаквайте идването на голям спонсор, може да се случи във всеки момент. Думата "фалит" е забранена на този стадион. Ситуацията е тежка, уморихме се да го повтаряме. Очевидно Палмсбет има усет към нещата, защото за втори път за първите, които ни помагат. Важно е като жест, не само като финансово измерение. Остава да си свършим работата", каза още бившият спортен журналист.
"Радостен съм, че съм тук с г-н Колев. Първият договор беше много позитивен за цялата компания, бързо се случиха нещата, буквално си разменихме няколко мейла. На десния ръкав ще присъства нашето лого. Предвидили сме и аткивности с феновете. Договорът стартира от 1 декември, двата договора се застъпват, за да продължим да помагаме активно на клуба. Срокът е до края на 2021 г. Ще се радваме и други фирми от бизнеса да дойдат да рекламират в Левски. Не държим ексклузивност. Не е тайна, че марката Левски носи големи предимства. Промени в законодателството? Никога не можем да сме сигурни, но за момента най-рестриктивните мерки, които бяха предложени, не са на дневен ред. За бъдещето никога не можем да сме сигурни. Партньорството с Левски за нас е много важно - както ние да помогнем, така и да вземем всички позитиви от марката "Левски", сподели Лъчезар Петров.