Кубрат Пулев ще бъде изолиран в луксозен хотел цяла седмица преди битката срещу Антъни Джошуа на 12 декември. Сблъсъкът е за световните титли в тежка категория и ще се проведе непосредствено до легендарния стадион "Уембли".

Организаторите решиха да преместят мача от 20-хилядната "О2 Арена" заради липсата на публика. Вместо това двубоят ще се състои в "Ес Ес И Арена", позната повече като "Уембли Арена". Изборът на съоръжението не е случаен. То е изключително удобно за създаване на обезопасен балон. Точно до залата се намира луксозният хотел "Хилтън Уембли", където ще отседнат всички, свързани с галавечерта.
Българинът ще се настани на 5 декември. Кобрата и неговият екип получиха специално изключение от британските власти от 14-дневната карантина при пристигане на Острова със съдействието на организаторите от "Мачрум".

Пулев ще тренира в хотела. Той ще има и няколко ангажимента преди самия мач. В сряда българинът ще бъде на разположение за интервюта с избрани медии. На следващия ден от 16 ч. българско време е официалната пресконференция.
Кантарът е предвиден за петък от 13.00 ч.

Междувременно, треньорът на Кубрат Пулев - Ули Вегнер, беше номиниран в престижната класация за най-добър треньор на всички времена в Берлин. Той ще спори с още девет специалисти от различни спортове. Анкетата ще продължи до 6 декември, а церемонията по награждаването ще се проведе девет дни по-късно.

"България Днес"