Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви пред Sportal.bg, че "белите" се готвят за мача с ЦСКА 1948 от efbet Лига. Той допълни, че обмисля дали да не заведе дело срещу някои медии.
Футболист на Славия е с коронавирус
"Чета в разни сайтове със затихващи фунции, че в Славия сме пламнали с коронавирус. Глупости! Анди Христов каза, че не се чувства много добре и беше отделен още от понеделник от отбора. Направи си тест за COVID-19, оказа се положителен. Сега обаче чакаме резултатите от кръвния тест, за да сме сигурни. Имахме вече такъв случай с Виячки - даде положителен тест, после се оказа, че не е заразен. Вторият тест отхвърли показаното от първия. А сега пишат, че сме пламнали, Радо Станев и той бил с коронавирус.
Венци Стефанов: ЦСКА има нужда от повече цесекарчета, чакам 50 000 лева от Левски
Никой от отбора не е зле, няма симптоми. Анди също вече се чувства добре. Писна ми от тези атаки, аз знам откъде идват. Сега ще направим тестове на всички, но като се окаже, че не сме пламнали, какво правим? Дали да не заведа накрая едно съдебно дело срещу тези "добре запознати" медии. Да ги видя тогава! Готвим се за мача с ЦСКА 1948, излизаме за победа! Другото са тотални глупости", каза босът на "белите".