Утрешният ден е исторически за видинското село Дреновец и за Община Ружинци. Столичният ЦСКА 1948, воден от Красимир Балъков гостува на „Арена Дреновец“ в мач от 1/16 финалите от футболния турнир за купата на България. За първи път отбор от родния елит идва в тази част на България. Трескавата подготовка, обхванала цялата община сякаш остава встрани от тима на домакините.

За настроението в отбора говори играещия му треньор Александър Петров: "Има леко напрежение, но като цяло обстановката е спокойна. Наясно сме, че мача е празник за Видинска област. Всичките ни футболисти са на линия, въпреки че някои от тях са с болежки, но са категорични, че ще играят.

Стигнахме дотук след хубава победа над Струмска слава. Този мач обаче вече е само приятен спомен. Предстои ни още по-труден двубой. Да, респектирани сме от ЦСКА 1948, но не и уплашени. Излизаме освободени и ще преследваме докрай целта си – да се представим добре. Само така някои от младите ни футболисти ще бъдат забелязани“.

Групата на Дреновец за мача с ЦСКА 1948:

Вратари – Радослав Костадинов, Борис Георгиев;
Защитници – Александър Петров (играещ треньор), Ивайло Иванов (капитан), Людмил Иванов, Чавдар Александров, Кристиян Здравков, Станислав Белчев, Атанас Велев, Йордан Йорданов;
Полузащитници – Георги Илиев, Калоян Цветков, Денил Селимински, Димитър Маймунков, Стоян Георгиев;
Нападатели – Георги Стоянов, Кристиян Илиев, Денис Димитров.