Бруно Акрапович

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович предупреди за силните индивидуалности в състава на днешния си съперник – Арда. Двубоят от 9-ия кръг на Първа лига е от 17,30 часа на Лаута.

„Арда смени доста неща и като цяло промени политиката си. Започна да залага повече на български футболисти, които имат своите качества. Имат играчи, които могат да бъдат много опасни като Иван Коконов, Светослав Ковачев, Спас Делев. Разполагат с футболисти със сериозна индивидуална класа. Трябва да бъдем много внимателни и концентрирани през целия двубой. Треньорът им също има доста качества. Ще ни е трудно. Но и ние имаме своите силни страни, които трябва да показваме постоянно. Мачът ще е много интересен“, сподели босненският специалист пред „Тема спорт“.

„През този сезон в Първа лига има по-голямо качество. Това се доказа в последния кръг – Лудогорец не можа да бие Царско село у дома, а Берое взе точка от ЦСКА на неговия стадион. Интересни резултати, но ние трябва да си свършим нашата работа, а не да гледаме другите“, категоричен бе Бруно Акрапович.