Клуб на привържениците на Ботев Пловдив призова „жълто-черната“ общественост да продължи да дарява средства за кампанията „Да живее Ботев Пловдив“.

„Не спираме да се борим за свещеното за нас име Ботев Пловдив! Даренията в Хелпкарма продължават!

Кампанията „Да живее Ботев Пловдив“ бележи страхотни резултати като до вчера вечерта жълто-черната общественост успя да събере 208 000 лв, което е и над 1/3 от крайната ни цел. Множество фенове отделиха от средствата си, за да продължи съществуването на 108-годинишния символ на Пловдив, минал през хиляди изпитания. Много ботевисти все още не са се включили в кампанията и тепърва ще направят своите дарения.

Призоваваме Ви за пълна мобилизация, защото времето наистина напредва. Сега повече от всякога трябва да действаме безкористно и да не мислим за друго, освен това как да съберем нужната сума за погасяване на дълга към Рент Мениджмънт. Делото на последна инстанция наближава и при наш неуспех клубът ни е обречен на фалит!

Нека всеки, който има възможност, се включи в кампанията, защото този път наистина сме изправени на ръба на пропастта. Спестете от друго, помогнете на Ботев, ако можете го направете повторно, защото ние ТРЯБВА да съберем средствата.“