“Марица” победи с 1:3 “Ботев-2002” като гост в среща от 6 кръг от шампионата в РЕГИОНАЛНА ГРУПА - ЮНОШИ МЛАДША ВЪЗРАСТ (2004/2005). Възпитаниците на треньора Христо Фурджев изиграха добър мач и логично стигнаха до успеха, въпреки че останаха с човек по-малко след червен картон на вратаря Красимир Кръстев. Мехмед Юсеин, Петр Банков и Тодор Кузманов реализираха головете за победата на “жълто-сините”.

“Марица” заема 5-то място с актив от 7 точки, но само от 3 изиграни срещи. Отборът няма допусната загиба до момента. На 22 октомври маричани са домакини на “Лидер” (Пловдив). По програма мачът е от 16 часа.

“Марица” победи с 0:1 “Гигант”-2 (Съединение) като гост в среща от 5 кръг от шампионата РЕГИОНАЛНА ГРУПА - ДЕЦА (2007). Георги Копривленски реализира единственото попадение в срещата. Възпитаниците на треньора Димчо Беляков са лидери в класирането с 10 точки, колкото има и “Реал”, като и двата тима са с по 4 изиграни срещи. В следващия кръг “жълто-сините” са домакини на УФК “Васил Левски” (Пловдив). Мачът е на 24 октомври, от 10:30 часа.