Отборът на ДФК Орлета (Пазарджик) записа победа с 3:1 над Хебър в мач от първенството по Футбол 9 на "Зона Пловдив", "А" група при 12-годишните. Момчетата на Стоян Костов контролираха през цялото време нещата на терена и заслужено се поздравиха с успех.

Още в началните минути „орлетата“ можеше да открият резултата, но стражът на „Хебър“ запази мрежата си суха. ДФК Орлета продължиха да натискат своя съперник и поведоха с 2:0 след голове на Илиян Георгиев и Алекс Йорданов. В края на полувремето „зелените“ върнаха единия гол.

През втората част момчетата на Стоян Костов продължиха да владеят инициативата и стигнаха до ново попадение. Стилян Лазаров с премерен изстрел от въздуха прати топката за трети път във вратата на Хебър. В заключителните минути на срещата фрапантните пропуски на футболистите в синьо не позволиха на резултата да набъбне.

Това е втора поредна победа за частният клуб в дербито на Пазарджик. Както Ви информирахме миналата седмица "орлетата" треснаха Хебър с 4:1, но при набор 2010.