Спортно-техническия директор на Локомотив (Горна Оряховица) Георги Иванов-Геша изрази мнението си след загубата на неговия тим от Пирин (Благоевград) в мач от седмия кръг на Втора лига.
"Железничарите" загубиха с 1:2 у дома.
Пирин (Благоевград) се измъкна в Горна Оряховица (видео) "Вложихме много старание и страст в мача, но съдбата не бе на наша страна. Първото полувреме вратарят им спаси едно невероятно положение, което виждах как влиза. Мисля, че второто полувреме те имаха и самочувствие, което им донесе втория гол. Принудителните смени оказаха влияние спрямо изхода да мача. Виждам че отборът на Локомотив направи всичко, за да спечели мача и поздравявам момчетата.

Футболистите усещат, че трябва да работят още. Изиграхме една контрола и с Лудогорец, за да затвърдим това, което тренираме. Важното е, че има желание да се промени отбора и да се подобри.

Смятам, че в момента отборът трябва да поработи повече с едно интензивно темпо. Мисля, че това ще отшуми бързо и ще намерим себе си. Каквото сме се сработвали, сме се сработвали до сега. Мисля, че с повечко работа и идея няма смисъл да се сработваме кой знае колко. Това е футбол, играта, която всички искат да играят и ето го терена - нека играят. Не знам до колко административните проблеми се отразяват на представянето. Не знам какво се случва, работата на футболистите е да играят и да се раздават.

От малък съм израснал тук и за мен е предизвикателство да се върна и да се опитам да направя нещо за отбора. Няма да се откажа в този тежък период, знам, че заедно с футболистите ще успеем", заяви Геша.