Мениджърът на Пирин Уорън Фийни говори пред сайта на клуба. Той изрази мнението си за предстоящото гостуване на Локомотив (Горна Оряховица).

"Мисля, че ще бъде много труден мач. Смятам, че мястото им в класирането не отговаря на истинските възможности на отбора им. Имат добри играчи, гледахме ги няколко пъти.

Впечатлен съм от техните играчи - ще бъде трудно. Но ние сме уверени в нашите възможности. Джордж Оукли продължава своето лечение и е извън групата, но Иван Тасев тренира нормално след операцията от херния и това е наистина добра новина за нас. Всички останали с изключение на двамата, които са в карантина са на линия. Спас Георгиев се завръща след наказание, така че е на разположение. Ще решаваме допълнително дали ще започне като титуляр или не.

Искаме да покажем силно представяне, но и да вземем резултат от него. Защото от началото на сезона имаше мачове, в които играхме добре, но не успяхме да вземем нужния ни резултат. Уверени сме в нашите възможности, имаме добри играчи", каза Фийни.