Ясна е програмата за регионалната група за деца "А" - 2006 с точните дати и часове на срещите в първите два кръга. След успешното стартиране на първенството, без отказали се или заменени отбори, ЗС на БФС ще оповести датите и часовете на другите кръгове. 

РЕГИОНАЛНА ГРУПА - ДЕЦА "А" (2006)

 
   КЪДЕ ИГРАЯТ ОТБОРИТЕ?
Юнайтед-Пловдив - на стад. Пловдив 
Пловдив-2015 - 1 и 2 - на стад. Пловдив
Родопа-Смолян - 1 и 2 - на изкуствения терен
Лидер Пловдив - в с. Ягодово

Ясна е програмата за регионалната група за деца "Б" - 2007 с точните дати и часове на срещите в първите два кръга. След успешното стартиране на първенството, без отказали се или заменени отбори, ЗС на БФС ще оповести датите и часовете на другите кръгове. 

РЕГИОНАЛНА ГРУПА - ДЕЦА "Б" (2007)

 
   КЪДЕ ИГРАЯТ ОТБОРИТЕ?
Реал-1 - на Работническия център (предишен СК Векта) в Пловдив
Гигант-2 - в с. Труд
УФК В. Левски - стад. Пловдив
Реал-2 - стад. "Юрий Гагарин"
Чавдар - в с. Оризари
 
Ясна е програмата за регионалната група за юноши старша възраст (2002/2003) с точните дати и часове на срещите в първите два кръга. След успешното стартиране на първенството, без отказали се или заменени отбори, ЗС на БФС ще оповести датите и часовете на другите кръгове.  

Официалната програма предвижда отборите да играят в три пъти полусезона (завъртания), но техническите възможности на Информационната система на БФС не могат да я покажат по този начин.

ЮНОШИ СТАРША ВЪЗРАСТ (2002/2003) 

 

   КЪДЕ ИГРАЯТ ОТБОРИТЕ?

ПФК Арда-1924 - в с. Черноочене

Марица - стад. Марица в Пловдив

Секирово - на градския стадион в Раковски

 

 
Междувременно БФС въведе НОВИ ПРОГРАМИ за Футбол 9 (2009) - "В" група, Футбол 7 (2011) - "Б" и "В" групи, Футбол 5 - "Б" група, както и в регионаланата група за юноши младша възраст.