-Здравей Марияне, как си, къде те намираме?

 

-Здравейте! Благодаря добре съм, вкъщи съм. Почивам чета френска методика и опитвам да набавям нови и нови знания, когато съм свободен .

 

- На скоро децата на Розова Долина водени от теб победиха отбора на Етър Велико Търново, как се почувства, когато успяхте да надделеете над именит противник, като Болярите?

 

- В тези възрасти силите са много изравнени така, че не смятам, че е кой знае, какъв успех. Вярно е, че  когато видиш, че по - нищо не отстъпваме на хартия по - силните, у нас има удовлетворение, но нищо повече.

 

- В предното ни интервю спомена, че три деца ще опитат късмета си в Левски, но не спомена кои, сега ще ни разкриеш ли имената им?

 

- Да, тогава не исках да кажа имената, защото беше далеч, а не исках да ги разсейвам или натоварвам с големи очаквания , но сега 2 седмици преди да заминат нищо не пречи да ви споделя. Трите деца, които ще гостуват на академията на сините са същите, които оставиха отлични впечатления и при визитата в академията на Славия. Даниел Попминчев, Ивомир Ганчев и Деан Щерев ще тренират седмица с връстниците си от Левски, а 2 седмици по - късно е много вероятно да вземат участие и на Купа София с екипа на сините, ако разбира се затвърдят добрите впечатления, които оставят за сега.

 

-Треньор си от близо 3 години, а вече си разпознаем, на какво се дължи това?

 

-Вижте в нито един момент не съм искал акцента да падне върху мен, работя, трудя се и не спирам да взаимствам от колеги от България и чужбина, защото футбола е много динамична игра и постоянно излизат нови и нови неща. Старая се да вкарвам в тренировъчния процес нещата, които смятам, че ще дадат нужните резултати за дадени състезатели и може би за това така се случи, че за доста от децата са обект на интерес от водещите школи. За мен е важно след всяка седмица играчите да надграждат, а вече реализацията в мъжкия футбол е съвкупност от много детайли, както технически, тактически, така и ментални. Надявам се възможно повече от тях да достигнат нужното ниво и към това се стремя, оставяйки резултатите на заден план.