Янтра (Габрово) се подсили с юношата на Левски Ивайло Иванов. Братът на Стаси Иванов се завръща в родния си тим, а ето какво написаха във фейсбук страницата на габровци:

Още един млад и обещаващ габровски футболист се завръща у дома! С огромно удоволствие Ви представяме петото ново попълнение в състава на ОФК „Янтра“ (Габрово) - Ивайло Иванов.

Иво се завръща на стадион „Христо Ботев“ след шест години изкарани в школата на ПФК Левски (София) и подготовка под ръководството на треньорите Борислав Кьосев, Йордан Петков и Димитър Телкийски. С екипа на „сините“ роденият на 30 август 2002 година халф има няколко спечелени купи на БФС. От миналата година насам Иво е част от U19 на Левски и често тренира с мъжкия тим на клуба, заедно със своя по-голям брат Станислав Иванов. Сега се връща в отбора на родния си град, за да трупа опит и игрови минути в професионалния мъжки футбол.

„Идвам, за да помогна с каквото мога на отбора да утвърди мястото си във Втора лига. Амбициран съм да дам най-доброто, на което съм способен и да трупам ценен опит, а още по-хубавото е, че ще мога да го правя точно тук – в моя град. Това, което се прави в Янтра, ми харесва. Създава се един млад и амбициозен отбор и вярвам, че всичко ще бъде наред“, сподели 17-годишният габровски талант.