Ще ви запознаем с футболиста на Спартак Пловдив Давор Илиев от набор 2003. 

Къде тренираш?
Тренирам в Спартак Пловдив от четири години. С футбол се занимавам от осем.
На какъв пост играеш?
Централен нападател
Какво мислиш за положението в България, предвид карантината, която бе наложена?
Мисля, че в България положението е по-добро от другите държави в Европа. Ако всеки спазва наложените мерки скоро пак ще бъдем на терена и ще можем да се забавляваме..
Формата за един футболист е най-важна. Успяваш ли в условията на карантина да я поддържаш?
Всеки ден правя тренировки в домашни условия. Треньорите от школата ни предоставят упражнения, които можем да правим. Работим за тактика, техника и физика. Издръжливостта я поддържам на пътека за бягане, но каквото и да тренираме е различно. Липсва ми терена и отборните тренировки.
Как се представяте в първенството при 2003?
Първият полу-сезон стояхме много по-добре на терена и водехме с разлика в точките. Вторият полу-сезон някои важни играчи напуснаха отбора и се видя спад в играта, но мисля че след подновяването на сезона, ще успеем да подобрим играта си.
Мислиш ли, че сезонът ще бъде подновен?
Това трябва да го мислят хората от които зависи. Моята задача е да давам 100 % от себе си във всеки мач, когато и да е той.
Играеш и при мъжете. Докъде стигат амбициите ти със Спартак Пловдив.
Треньорите на Спартак ми гласуваха доверие, което аз трябва да подплатя с добра игра и много работа. Аз съм нападател и се надявам да вкарам колкото се може повече голове и да имам принос за възраждането на този клуб. Защо не и догодина титуляр във „В‘‘ група.
Разчита се на теб и в старшата възраст. Друго ли е нивото при по-големите?
Играя и при старшата, и при мъжете, но има разлика в двете първенства. При мъжете се разчита на повече физика и опит, докато при старшата се играе по-динамичен футбол. За мен е важно да трупам опит и от двата вида първенства.