Спортният директор на Берое Валентин Грудев не изключи да има напускащи през лятото. Причината е, че на доста футболисти тогава им изтичат договоите. Шефът коментира пред "Тема Спорт" последните събития и случващото се в тима.

"За нас е радващо, че ще сме в пълен състав. Контузените преди време Александър Василев, Карлос Охене и Зоран Йосипович ще са готови за евентуалното подновяване на първенството през май. Същото се отнася и за претърпелия неотдавна операция от херния български национал Александър Цветков. И той ще може да се появи на терена. До последния възможен момент ще гоним шестото място, за което останахме да спорим ние и Черно море. Който от двата тима е по-достоен, той ще го заеме. Освен добрата подготовка, дълбочината в съставите е другият фактор, който ще определи класирането. Вярвам във възможностите на нашите състезатели. Те ще направят всичко възможно за изпълнение на целите", заяви Грудев.

Той допълни, че и седмото място също ще предизвика ожесточени битки между няколко отбора, защото при доиграване на цялото пъренство, ще даде възможност за плейоф за Лига Европа.
Томаш: Публиката ме изгони от Берое
"Берое или Черно море (който от тях остане извън шестицата), Ботев (Пловдив) и Арда (Кърджали) на първо четене са съставите с потенциал за седмата позиция. Така че и за нея ще има напрегнати сблъсъци на терена. Хубаво е, че първенството ще продължи. В него има да се изиграят още много мачове".

Шефът хвърли яснота по темата за селекцията под Аязмото: "Наясно сме, че има редица наши състезатели, чиито договори с клуба изтичат. Вече сме в разговори с тези от тях, чиито контракти искаме да подновим. Факт са първите ни летни попълнения - защитникът Джунейт Али и халфът Радослав Апостолов от Нефтохимик (Бургас). Ще имаме още нови. Те ще са както от вътрешия, така и от външния пазар. Със сигурност ще има и напускащи", каза бившият вратар.