Успешно приключи и четвъртия етап от поредицата блиц турнири Атрим Супер Старс Къп 2020 за деца набор 2011 година, койт се проведе с подкрепата на РЕФАН България. От 21-ви до 23-ти Февруари в зала Атрим Арена се изиграха общо 96 срещи от 16 отбора.

Първоначално отборите бяха разделени в 2 групи от по 8 тима, където всеки отбор изигра по 7 срещи. След това се сформираха два потока – златен и сребърен. В първия попаднаха отборите от първите четворки на предварителните групи –Локомотив ПД, Ботев ПД, Кронос ПД, Пловдив Сити, Славия СФ, Арена Ямбол, ФК Кърджали 1 и Атлетик Несебър. В сребърния поток се състезаваха тимовете на – ОФК София, ПУ П. Хилендарски, Спартак ПД, Шипка Старс Асеновград, Беломорец Асеновград, Хебър ПЗ, ФК Кърджали 2 и домакините от Супер Старс ПД.

Във фазата на директните елиминации в сребърния поток след изпълнение на дузпи отборът на ОФК София се оказа по-точен от Шипка Старс и спечели битката за бронза, а на финала гладиаторите от Спартак ПД надвиха Беломорец АГ с резултат 4:0. В златния поток Кронос ПД надви с минималното 1:0 отбора на Пловдив Сити в битката за трето място, а Арена Ямбол надигра канарчетата на Ботев ПД с резултат 2:0 и заслужено вдигнаха приза за първо място.

С индивидуални награди бяха отличени най-добре представителите се участници в турнира. За най-добър вратар бе обявен стража Пловдив Сити – Нуицио Падуано. За най-добър защитник бе награден Динко Господинов от Арена Ямбол. Състезателят с номер 9 от отбора на Ботев ПД – Валентин Михайлов, грабна приза за най-полезен състезател,а гол-майстор на турнира стана Алекс Цинигаров от Кронос ПД.

Всички отбори и деца получиха грамоти, купи и подаръци от партньорите на турнира и организаторите Добромир Желев – Атрим Арена, Михаел Ангелов – ФА Супер Старс и от собственика на Атрим Арена – Атанас Топчиев.

Тази седмица ще се проведе турнира за деца родени през 2012-та година, като в него ще вземат участие следните тимове: Супер Старс ПД, Локомотив ПД, Кронос ПД, Пловдив Сити, Велд ПД, Лион ПД, Шипка Старс АГ, Шампион СЗ, ФК Кърджали, Хебър ПЗ, Витоша 13 СФ и Берое СЗ.

Организаторите отново са подготвили много изненади за всички участници и гости на турнира, като се очаква призовете да бъдат връчени от популярни футболни лица в град Пловдив, както и ще бъде направено официално закриване на тазгодишния 5-седмичен форум.