Във втория си мач от надпреварата Купа София Берое 2012 се наложи с 3:1 над ДИТ. Така децата на Стефан Динев имат вече 4 точки в актива си след победа и равенство.

Берое 2011 си осигури място в топ 4 на надпреварата след като днес записа втората си победа в груповата фаза. Децата на Трифон Панев се наложиха с 4:0 над Звездичка и вече имат 6 точки. Утре я директен спор с Левски малките "зелено-бели" таланти ще определят кой от двата тима ще заеме първото място в потока!

Още един успех днес на турнира за Купа София!Първа победа записа и отбора на Берое 2007.Момчетата на Дидо Желязков се наложиха с 2:0 над ФА РМФ. С успеха днес "зелено-белите" запазиха всички шансове за участие в полуфиналите. Тимът има 3 т. и е на второ място в потока преди изиграването на последните срещи в групата утре.

И още един от тимовете на Академията си гарантира участие в полуфиналите на турнира "София Къп"!Берое 2008 също записа втора победа в надпреварата. Днес тимът, воден от Павел Димов се наложиха с 2:1 над Национал 2. Така "зелено-белите" имат вече 6 т. и са убедително начело в групата.

Берое 2009 намери място в топ 4 на турнира "София Къп". Децата на Венелин Сивриев също записаха втора победа в надпреварата след като се наложиха с убедителното 5:0 над FC Young Team. Така "зелено-белите" събраха 6 точки и са убедителен лидер в потока си

И Берое 2010 записа успех във втория си мач от турнира "София Къп" днес!Децата на Дончо Атанасов се наложиха с 4:0 над Звездичка и запазиха реални шансове за участие в полуфиналите на надпреварата в столицата. Малките "зелено-бели" таланти имат 4 точки, колкото и столичния ДИТ. Утре Берое 2010 се изправя срещу Левски, който е с 3 точки в пряк спор за място в топ 4.