До
"Лудата Банда Кичука 2005"
гр. Пловдив

     Благодарствено писмо,

Уважаеми привърженици на ПФК "Ботев Пловдив" членове на фракцията "Лудата Банда Кичука", изказваме благодарностите си към всички Вас за оказаната подкрепа към юношата на Ботев от набор 2007 г. Кристиян Хаджиниколов.
На младият спортист беше извършена хирургическа интервенция в дясна колянна става в гр. Истанбул, медицински център "Анадолу" в края на месец Ноември и от тогава всекидневно, упорито и с голяма борбеност момчето се подлага на следоперативна  физиотерапия и рехабилитация.
Останахме крайно очаровани от решението Ви да подкрепите младежа от футболната академия да му се даде шанс един ден да Ви радва на зеления килим.
Иии... както е казал великият Пеле:"Колкото по- трудна е победата, толкова е по- голямо щастието от нея, а без общи усилия да победиш във футбола е невъзможно!!!"
Крис работи усърдно всеки ден, с твърдост и решителност приема несгодите и вярва, че скоро ще се завърне на терена, да прави онова, което най- добре умее, а именно да практикува любимата игра Цар" Футбол". Поздравява Ви най- сърдечно и очаква скоро да се срещнете очи в очи с онзи пламък в тях, който никога няма да угасне.
Само Ботев!!!

02.02.2020 г.                                     С уважение:
гр. Пловдив                                      От родителите
                                                              на Крис