ПФК ЦСКА е най-добър отбор на ОСК ЦСКА за годината, като статуетката беше връчена на Пламен Марков. Подгласник на футболния клуб стана волейболният. Тимът ни до 19 години е най-проспериращ отбор от ДЮШ на футболния клуб, а наставникът Даниел Моралес е избран за най-добър треньор в академията.

Статуетката за най-добър млад футболист бе връчена на Даниел Иванов. Роденият през 2002 година нападател премина и през школата на Ботев. Талантът използва личния си профил в социалните мрежи, за да благодари на хората, помогнали му за наградата:

"Искам да благодаря на всички, които са гласували за мен, на моите треньори, които всеки ден ми помагат да се развивам като човек и като футболист, най-специално на моят треньор Даниел Моралес, на господин Паоло Кардосо и на господин Стефан Яръмов, благодарение на който аз съм част от този велик клуб, на моето прекрасно семейство, което винаги е зад мен и ме подкрепя във всичко и разбира се на моите съотборници, защото футболът е отборна игра и без тях аз съм нищо! За мен е чест да защитавам цветовете и емблемата на най-великия клуб в България- ЦСКА!"