Продължават опитите футболен клуб Ботев Пловдив да бъде дестабилизиран. Кой обаче стои за това все още не ясно. Днес до редица национални интернет медии бе разпратена нова „позиция“ на феновете. Също като предхождащата я от опреди няколко дни, тя не е подписана, но също като тогава емейл адресът е: fenovebotevplovdiv@gmail.com.

В предното словоизлияние на анонимниците, стоящи зад този емейл, бе поискано Георги Самуилов да се оттегли от тима на Ботев Пд, а позицията бе подписана от „Обединениe на феновете за спасение на ПФК Ботев“. Няколко часа, след като редица водещи медии се подлъгаха да публикуват анонимката, от трите организации „Сдружение ПФК Ботев“, „КПБП“ и „Бултрас“, категорично поясниха, че те са единствените за момента, които изразяват съгласуваното мнение на фенове и не са запознати кой стои зад „Обединениe на феновете за спасение на ПФК Ботев“. На следващият ден пък Георги Самуилов публикува обръщение към привържениците на Ботев Пловдив.

Днешната „позиция“ хитро е събрала в себе си няколко коментара направени във facebook, a още по-хитро под тях за достоверност и тежест е припомнена позиция на гореспоменатите три организации.

Мейлът е разпратен около полунощ между 09.12 и 10.12, но до момента нито една медия не е попаднала за втори път в капана.