Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов направи любопитно изказване, след като стана ясно, че черно-белите ще домакинстват на ЦСКА 1948 в 1/4-финалите от турнира за Купата на България.

„Не смятам, че жребият е лек. ЦСКА показа, че може да елиминира отбори от първа дивизия. Наблюдавам ги отдавна и трябва да подходим сериозно. Не мога да кажа кое ЦСКА е по-голям дразнител за мен. Всички отбори са дразнители. Ние сме носители на Купата и искаме да я защитим“, заяви Гонзо.

„Не ни тежи, че играем на два фронта. Трябва да направим селекция, защото ни излизат двама основни футболисти – Стивън Езе и Георги Илиев. Сега много е важен мачът срещу Левски. Искаме да победим и да зимуваме втори. Всеки отбор, който е близо до Лудогорец в класирането, ще опита да спечели титлата. Но тимът от Разград в момента разполага с най-добрия отбор. Но ако ни се отдаде възможност, няма да се откажем за титлата, защо не“, допълни спортният директор на черно-белите.

„Водени са разговори с футболисти, но засега нищо не е сигурно. От два месеца търсим. Преди мача с Левски ще празнуваме Черно-бяла Коледа и се надявам отличното настроение да се прехвърли и на стадиона“, завърши Георги Иванов.