Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев коментира успеха на тима с 3:0 над Дунав Русе в двубой от 19-ия кръг на efbet Лига. Той беше и избран за Играч на мача.

„Първото полувреме беше едно от най-силните ни, като изключим първите 10 минути, влязохме лежерно в двубоя, но падна гола и бяхме пълни господари на терена през първите 45 минути. Напълно закономерна победа, липсваше ни концентрация в началото на двете полувремена“, коментира капитанът на Локомотив – Димитър Илиев.

„Дунав играе много рисковано, защитниците им търсят изкуствената им засада, някои ситуации ми се сториха, че не са. Но успехът с 3:0 е закономерен и заслужен. Целият отбор вкарва голове, създаваме и положения, най-нормалното нещо за един нападател е, когато получава добри пасове да реализира. Имам свобода на терена, но се надявам и да продължа да бележа. Ако победим Левски ще зимуваме на второ място, със ситурност сме трети. Гордея се, че съм юноша на Локомотив, изпращам една от най-силните си години, спечелихме и трофей“, каза още Играчът на мача в двубоя Дунав – Локомотив Пловдив Димитър Илиев.