Един от треньорите в школата на Левски Красимир Петров нападна шефа на ДЮШ Йончо Арсов, малко след като стана ясно, че преустановява взаимоотношенията си с клуба.

Ето какво каза Петров пред "Меридиан мач":

"Нямах желание да работя в тази обстановка, създадена и дирижирана от Йончо Арсов. Той е причината да си тръгна от "Герена".

Смятам, че имаше лично отношение към мен. Реално нямахме никаква комуникация. Не само с мен, но и с останалите треньори. Отделно от това говореше зад гърба на всеки от нас.

Още в началото Арсов направи лошо впечатление с въпроса "Кои са близки на Боримиров". Развали всичко хубаво, което бе създадено.

Обвинява ме, че водените от мен футболисти не се развивали, както и че не съм спазвал поставената от него рамка. Но в последните 7-8 години отборът ми винаги е бил на първо място. Това ли означава, че не развивам тима?

Отделно от това петима от моите играчи са гръбнакът на юношеския национален отбор до 17 г., а Марин Петков попада и в първия отбор на Левски. Истината е, че Йончо Арсов вкарва дезорганизация в школата на клуба", каза Петров.