В един луд полуфинален мач от турнира за „Купа Пловдив" по футбол 7, за деца набор 2010, Хебър победи след дузпи Етър (Велико Търново).

„Зелените" започнаха още отначало вихрено, но след няколко пропуска, търновци вкараха след хубава контраатака. Децата от Пазарджик обаче не се стъписаха и играта беше предимно в полето на „болярите".
Много бързи атаки и технични комбинации, красив футбол и от двата отбора с превъзходство на Хебър, но така и не стигнаха до гол през първото полувреме.
Втората част след много положения все пак хебърчетата успяха да осъществят пълен обрат до 2:1 и когато и третия гол се „печеше", вратарят на Хебър направи груба грешка и подаде топката в краката на съперник, който отбеляза за 2:2. Преди това пазарджиклии изпуснаха и от бялата точка и така противно на логиката се стигна до рулетката на дузпите за да се реши, кой ще бъде победител и съответно финалист.
Там вратаря на Хебър се реабилитира за грешката си и успя да отрази една от дузпите и прати Хебър заслужено на финала, който ще се проведе утре.