"Следя това, което се случва в ЦСКА и вярвам, че отборът отново ще се върне на върха". Това заяви в интервю за "Хоризонт" Божидар Чорбаджийски. Защитникът на ЦСКА-София премина в румънския гранд Стяуа преди два месеца. Той ще играе в тима от Букурещ със статут на преотстъпен до Нова година, след което клубът има опция да откупи състезателните му права. 

Чорбаджийски прави своя дебют за първия отбор на ЦСКА на 25 май 2013 година срещу Локомотив (София). Той спечели Купата на България с "червените" през 2016 година. До момента централният защитник изигра близо 150 мача за представителния отбор на "червените", като в голяма част от тях беше капитан на ЦСКА-София. Бранителят е отбелязал 9 гола с червения екип.

За "А" националния отбор на България Чорбаджийски дебютира на 6 септември 2016 г. в двубоя срещу Люксембург. Има общо осем мача с националната фланелка.

"Футболът в Румъния е доста бърз и директен. Нещата тук са уредени страхотно и мислиш само за футбол. Започнах да уча румънски и вече зная доста думи. В отбора сме общо шестима чужденци. Двама сърби, грък, а две момчета имат френски паспорти и аз. 90% от състава е от румънски млади футболисти. Желанието ми е да покажа качествата си и да продължа кариерата си в Румъния. Вярвам, че ЦСКА отново ще заиграе силно и ще се върне в челото на класирането", каза Божидар Чорбаджийски.