Билетите за най-очаквания мач от евроквалификациите са в продажба от днес на касите на Националния стадион "Васил Левски". Пропуски за България - Англия могат да бъдат закупени и в цялата партньорска мрежа на Eventim, както и онлайн.

@@@

От днес касите на ул. "Ген. Йосиф В. Гурко" ще бъдат отворени с работно време от 10:00 до 19:00 ч. всеки ден, а в деня на мача, 14 октомври, билети ще се продават на всички каси на стадиона до самото начало на футболната среща. Тимът на Красимир Балъков посреща полуфиналиста от последния мондиал от 21:45 ч. на Националния стадион "Васил Левски".

БФС и официалният партньор на съюза Vivacom също така продължават инициативата "Семеен сектор", която дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (сектор А, блок 8) на преференциални цени - възрастният купува билет на реалната му цена за сектор А (60 лв.) и има право да заведе до три малолетни лица срещу допълнителни 2 лева на пропуск. Напомняме, че родителят или настойникът е длъжен да попълни изискваната от закона декларация за придружител.

@@@

И за двубоя срещу Англия БФС предлага ексклузивно преживяване за любителите на футбола чрез специално обособената hospitality зона в ложите на Националния стадион "Васил Левски". Пропуските за двете категории ВИП достъп също са в свободна продажба както на касите на стадиона, така и онлайн и в търговската мрежа на партньорите на Eventim.

Цените на билетите са 60 лева за "А" сектор, 40 лева за "В" сектор и по 20 лева за секторите "Б" и "Г".