Треньорът на Спартак (Варна) Неделчо Матушев определи 18-те за утрешния мач с Монтана от 18 часа в Балчик. Добрата новина за варненци е, че стожерът в защита Иво Иванов е на 100 % готов за игра. Той напусна принудително терена по време на второто полувреме на срещата в Благоевград заради мускулни болки, но се възстанови бързо и тренира пълноценно през седмицата, съобщава "Петел".

Аут са възстановяващите се от травми Тони Костадинов и Рангел Абушев, които ще се завърнат в игра след паузата в първенството през октомври. В събота наобед спартаклии ще са кратък лагер в Спортпалас и от там тръгват за Балчик. Както е известно, в последните три мача Спартак е без загуба и взе първите си 5 точки за сезона – победа с 1:0 над Локомотив (Сф) и две равенства – 0:0 със съименника си от Плевен и 2:2 с Пирин.

Групата: Християн Славов, Иван Иванов, Александър Йовчев, Николай Томов, Иван Пенев, Иво Иванов, Боян Илиев, Стефан Иванов, Архан Исуф, Стоян Иванов, Георги Динков, Васко Боев, Мирослав Георгиев, Васил Добрев, Филип Колев, Румен Николов, Ивайло Русев и Янаки Смирнов.