Наставникът на Септември U17 Андрей Андреев сподели пред BgDerby.com мнението си за мача с ЦСКА-София, спечелен от неговия тим с впечатляващото 8:1. Това е една от най-разгромните загуби за школата на „червените“ в последните години. Ето какво заяви треньорът на септемврийци:

"Подходихме много сериозно към мача, пресирахме от първата минута съперника. Още в 5-ата минута изпуснахме една ситуация за гол, а само след две минути вече водихме в резултата. До 15-ата минута вече имахме аванс от два гола след много хубава флангова атака."

"През цялото време ние диктувахме играта и това се отрази добре на самочувствието на момчетата. Владеехме топката, отборът на ЦСКА-София не ни затрудни нито веднъж."

"На полувремето казах на момчетата в съблекалнята, че трябва да продължим по същия начин и да атакуваме по фланговете. По този начин вкарахме още два много бързи гола."

"До някъде съперникът загуби интерес към мача и така се стигна до разгромния резултат. В средата на второто полувреме направих 4 промени в състава, за да съхраня някои от основните играчи."

"Момчетата, които се появиха в игра, имаха огромно желание да се докажат и даже един тях вкара попадение. Можеше да спечелим и с двуцифрен резултат, изпуснахме много положения за гол. ЦСКА-София имахма два корнера и един удар от далечна дистанция, от който вкараха гола си." 

BgDerby.com