Ракът да се пази от манипулатори, а Водолеят може да получи изкушаващо предложение

Ракът да се възползва от това, че денят е спокоен и да не бърза, по-добре да завърши започнатите дела, пише астрологът в своя хороскоп


Хороскоп за деня – 25 юни 2019, вторник

Ако Овенът се почувства малко нестабилно в сутрешните часове, когато денят започне на преваля, ще се оправи, защото планетарните транзити в неговия астрален хоризонт следобед му действат положително, пише в своя дневен хороскоп за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева.

Телецът може би ще се изправи пред избор дали да поеме даден риск, или не. Нека предприеме стъпки, само ако е напълно убеден в безопасността и ползата, с една дума, че си струва!

Близнаците може да срещнат някои пречки, но усилията и всеотдайността ще им помогнат да ги преодолеят. Нека не позволяват на малките неприятности да ги разочароват!

Като цяло денят обещава да бъде спокоен и умерен за представителите на знак Рак. Нека се възползват от това и не бързат, по-добре да завършат започнатите дела! Да внимават, има хора, които искат да ги манипулират! 

Лъвът не се интересува от разбирането на дълбокия смисъл на случващото се. Предпочита да възприема всичко по-повърхностно. Звездите го съветват да изчака с важните финансови решения.

В работата си Девите да се съсредоточат върху конкретна цел и да не се разсейват с маловажни неща, което ще им позволи да постигнат добри резултати!

Везните биха искали да намерят душевно спокойствие. Може би поради някакви лични проблеми ще се почувстват тревожни. Звездите съветват да не се крият, но да споделят безпокойството си с любимия или друг близък човек.

Скорпионът да избягва кавги с другите, те няма да му донесат нищо добро, но сътрудничеството и дружелюбието ще са му от полза! Не се препоръчва да вземат важни решения, които не сте обмислили напълно.

Спокойствието на Стрелеца създава атмосфера на хармония наоколо. Вечерта е по-добре да намали активността си и да прекара времето си в спокойна обстановка.

Козирогът може по време на работа да е несигурен и ще има трудност да разбере към кой работен проект да насочи вниманието си.

Водолеят може да получи изкушаващо предложение от делови характер. Още от късния следобед да започне да намалява ритъма на активност, за да се наслади на простите удоволствия от живота!

Рибите на работното място ще са добросъвестни, защото постигането на добри резултати е от голямо значение за тях. Самоувереността ще им помогне да се справят с трудни ситуации. 
 

   


В категории: Хороскоп