Кримигероят Рацера загази сериозно, вършал в Сливен и Велико Търново

Бургазлията скоро няма да излезе на свобода, той е осъждан 10 пъти


Красимир Христов е в ареста от месец

Нови престъпления, извършени от бургаския кримигерой Красимир Христов-Рацера, излизат наяве, научи Флагман.бг. В момента Рацера се намра в ареста, но съвсем скоро ще се изправи пред магистратите в Сливен, където ще кумулира натрупването на няколко присъди.

Припомняме, че неконтролируемият бургазлия беше задържан преди месец от полицията в Несебър след поредната порция кокошкарски прояви. Христов, който до момента е осъждан цели 10 пъти, задигнал акумулаторна батерия от подвижен светофар, разположен на изхода на Слънчев бряг в посока Варна.

Пратиха зад решетките Рацера, избомбил шофьори чак в Пампорово

При  разпитите признал и че няколко дни по-рано източил 100 л гориво от автомобили в Пампорово. Той е извършил престъпленията, докато е в изпитателен срок заради присъда за кражба и може да бъде пратен в затвора за 1 година.

Междувременно собственик на заведение във Велико Търново се оплакал в полицията, че бил „избомбен“ от Рацера. Бургазлията ял и пил в ресторанта, но „забравил“ да си плати сметката.

Рацера от Бургас спретна луда гонка пред десетки ученици от Механото

Както Флагман.бг вече съобщи, любителят на високите скорости побърка бургазлии с изстъпленията си. Рацера безцеремонно източваше горивото или крадеше части от колите на хората, а в края на 2017 г. избомби няколко бензиностанции в региона, зареждайки гориво без да плаща. В началото на същата години пък джигитът отнесе патрулка и се замеси в гонка с полицията при опит да избегне проверка на пътя.

 


В категории: Крими