"Забавни минути с Роси" продължава. Преди време оти Росица Кръстева ви разкрихме . След това ви показахме . С много .

Сега от  и Росица Кръстева ще ви демонстрираме как да си направите чудно красиви картички, благодарение на квилинга. С тях ще оставите супер впечатление във всеки, на когото подарите тези красоти.

Поздравителните картички са най-често правените неща в квилинга.

Уникалните творения на Роси с канап може да видите и на нейния сайт 

Както знаете – има всякакви поводи: раждане, кръщене, сватба, рождени и именни дни, Коледа и Нова година, Великден, първи и осми март и каквото още се сетите. 

Първо ще разгледаме няколко начина на подреждане на елементите в картичките.

Следват 12 снимки на различни видове подредба.

Сега една малко по-различна картичка, която се разрязва и сгъва по определен начин. /снимка с размери/.

А сега ще ви покажа няколко вида картички – от най-обикновени до „завързани и завъртяни“.

И така, стигаме до направата на нашата първа картичка. За да ни е по-интересно, ще използваме като основа тази, която ви показах с рязането и специалното прегъване. При нея имаме възможност да развихрим фантазията си до необичайни висоти.

Погледнете – тук има да украсим няколко стенички, по-малки и по-големи. Ще започнем от челната – на нея трябва да покажем по какъв повод е направена картичката. И ако е за рожден ден, хубаво е да има такъв надпис. Или надписът да отговаря на повода –ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ или просто ЧЕСТИТО, ако е за сватбанапример.

По този начин ще фиксирате какво да очаква човек вътре, когато я разгърне. Когато е за рожден ден, добре е вътре да има жизнерадостни нещица – балони, цветя, шампанско. Ако е за дете – да има весели животинки и много усмивки. И т.н. И непременно да има някакво пожелание – това изразява и личното ви отношение към човека, за когото е картичката.

В нашата картичка ще използваме надпис – пожелание, много цветя, листа, заврънтулки, пепрудки, стикери и накрая панделка, за да вържем нашето съкровище.

Така направихме със собствените си ръце нещо красиво, което ще подарим с удоволствие на любим човек или просто приятел. / 

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!