Жената се ражда, за да бъде майка! Може би и заради това сме свикнали с факта, че майката трябва да бъде добра и любяща. За съжаление има и такива жени, които не изпитват и капчица жал към рожбите си.  

Те са изключително взискателни и безразлични и не са в състояние да даряват ласки. Грижат се за детето си, но не проявяват никаква нежност. За тях на първо място са комфортът и добрата храна. Що се отнася до близостта и ласките... Според тях това са ненужни екстри! 

Експерти в областта на астрологията посочиха зодиакалните знаци, под които се раждат точно този тип майки. От  ви предлагаме да разберете кои са те.

Козирог 

Козирогът е изключително сдържан, когато общува с децата си. Това съвсем не означава, че не ги обича. Просто не знае как да покаже нежни чувства.

Майките, родени под този зодиакален знак, вярват, че ласките могат да навредят и да развалят детето им. Те винаги изискват домашните задължения да са изпълнени и оформят в писмен вид правилата за поведение. Ако ги нарушите, можете да получите определено наказание.

Възпитани по този начин, децата им стават независими и самоуверени личности. Но не познават майчината любов, доверието и топлината на майчините ръце. Затова, когато дамите от тази зодия остареят, не трябва да се учудват, че ще бъдат сами, а децата им ще ги посещават само на големи празници.  

Дева

За Девата най-важното е детето й да не се нуждае от нищо, да е сито и добре облечено. Любовта и грижите нямат никакво значение.

Жените, родени под този знак, са свикнали всички да живеят по правилата им. Не дай си Боже рожбата им да се отклони от семейния устав... 

Девата никога няма да  проведе интимни разговори с децата си, защото ги смята за неприемливи. Тя е прекрасна домакиня, отлична съпруга, но не може да бъде майка. Представителките на този зодиакален знак не могат да проумеят, че чистите дрехи и вкусната храна никога няма да заместят майчината топлина. Всяко дете иска да бъде прегърнато, целувано и изслушано! /

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!