Макар и с леко закъснение лятото вече е при нас и ни го доказва с горещото и задушно време навън. Ако си на плажа, вероятно това не би било проблем. За всички останали обаче търсенето на прохлада е приоритет в този период от годината. Не всеки има лукса на климатик у дома или на работното място, но това не значи, че трябва да се мъчи с жегата.

1. Решението.

Ровус Арктик Еър Ултра е персонален охладител за въздух със супер тих вентилатор, който едновременно охлажда, освежава и почиства въздуха около теб. С 3 степени на работа на вентилатора – ниска, средна и висока. Работи до 12 часа. Филтърът му се мие. Консумира минимално количество енергия, изключително ефективен, с грижа за околната среда. Приятният му дизайн и малките размери се съчетават и с най-модерно обзаведените домове.

2. Три уреда в един.

Обикновеният вентилатор отдавна е история и няма как да е иначе, тъй като не ни дава пълната прохлада. С Арктик Еър Ултра получаваш 3 уреда в 1 – охлаждане, пречистване и овлажняване на въздуха около теб. Работи само с вода и охлажда по естествен път, безопасно и икономично. Другите бонуси са компактният размер и лесното му позициониране вкъщи или в офиса.

3. Не е климатик.

Уредът не е климатик и няма нужда от монтаж или инсталация. Използва само вода, а не фреон и можеш да го местиш във всяка стая. Не е и нискоефективен вентилатор с неприятен дизайн.

4. Специфична технология.

Арктик Еър Ултра е персонален охладител със специфична хидро-охлаждаща технология на работа. Уредът насочва горещия въздух към хидро-охлаждащия филтър. Минавайки през него въздухът се превръща в приятен и свеж бриз. Целият процес се нарича охлаждане чрез изпаряване и е един от най-ефективните начини за борба с горещините.

5. Вградена нежна нощна светлина.

Благодарение на интегрираната светлина и компактният дизайн, Ровус Арктик Еър Ултра е приятна декорация за дома. Сам избираш дали да го използваш с включена светлина или без нея – например, за несмущаван сън. Уредът работи много тихо и няма да те събужда.

 

 

* публикация

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html