ЦСКА 1948 е горд да представи още едно армейско сърце като ново попълнение. Вратарят Даниел Наумов беше привлечен от Лудогорец и подписа за 2 години. Дани е юноша на "червените", част от набор 98 на треньора Галин Иванов, от който тръгнаха Герман Петров, Давид Стоянов, Йоан Маринов.

Дани подписа контракт за две години и тази вечер се присъединява към тима в Боровец заедно със спортния директор Кирил Котев.

„Отново съм у дома! Само ЦСКА“, сподели вратарят. „Впечатлиха ме плановете за развитие, които ми предостави клубът. Така че смятам трансферът за крачка напред. Познавам отлично Втора лига, напълно реално е да завършим първи. Друга цел няма. Конкуренцията на вратарския пост в ЦСКА е сериозна, но това ме радва“, каза още Дани.

Наумов е роден на 29 март, 1998 г. в Гоце Делчев. Привлечен е в школата на ЦСКА от Галин Иванов. На 17 години преминава в Лудогорец и прави дебют в професионалния футбол. Играе и за първия тим през сезон 2016-17 и печели шампионската титла. За кратко е преотстъпен във Верея. Участник в юношеските отбори на България, а в момента получава повиквателни за младежката селекция.

До часове очаквайте още един младежки национал на България в ЦСКА 1948, написаха от клуба.